Τα νέα του Α.Ο.Ν.Μ.

[football][bleft]

Ιστορία

[history][bleft]

O Α.Ο.Ν.Μ. συναντά το Πλατύστομο στον τελευταίο αγώνα του ομίλου



Μετά από μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ερασιτεχνικής κατηγορίας ( Γ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2014-2015) ο Α.Ο.Ν.Μ. δίνει τον τελευταίο του αγώνα ,απέναντι στην ομάδα του Πλατύστομου,  στις 3:00 μ.μ. το Σάββατο 7 Μαρτίου στο γήπεδο της Εκκάρας αφού  στερήθηκε της δυνατότητας του να παίξει τον τελευταίο του αγώνα  εντός των τειχών. Αιτία της  στέρησης έδρας αλλά και το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε τελικά στην ομάδα του Νέου Μοναστηρίου  υπήρξε το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα   κατά τη διάρκεια πρόσφατου αγώνα   κόντρα στο Αμούρι.


Κάποιος που δε μπορεί να ονομαστεί ούτε ως φίλαθλος αλλά ούτε καν ως οπαδός της ομάδας πέταξε κατά τη διάρκεια του αγώνα πέτρα εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Α.Ο.Ν.Μ. τιμωρήθηκε φυσικά για την ενέργεια αυτή αλλά η πραγματική τιμωρία και η ευθύνη βαραίνει τις πλάτες εκείνου ή εκείνων που κάθε φορά αμαυρώνουν όλες τις προσπάθειες αυτών των παιδιών που αποτελούν την ομάδα ποδοσφαίρου. 


Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και οφείλουμε όλοι να απομονώνουμε αντίστοιχες συμπεριφορές . Εάν ο οποιοσδήποτε με ψυχολογικά προβλήματα και γενικώς ασυγκράτητα νεύρα δε δύναται να παρακολουθήσει ως οφείλει, σε ανθρώπινα πλαίσια και με σοβαρότητα τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων θα πρέπει απλά να αποκλείεται απ όλους μας. Εδώ δεν υπάρχει "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ" .Εδώ είναι εγκληματική η στάση μιας κοινωνίας που επιτρέπει στον καθένα να άγεται όπως "του γουστάρει" για να το πω έτσι λαϊκά αλλά λιανά και ξεκάθαρα,. Είσαι εγκληματίας εσύ που τολμάς να πετάς πέτρες εντός αγωνιστικού χώρου όπου εκεί μέσα παίζουν παιδιά . 

Είναι εγκληματική επίσης κι η αδιαφορία μιας τοπικής κοινωνίας όταν δε προσπαθήσει να απομονώσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Οι ερασιτεχνικές ομάδες είναι εκεί και δρουν ως πηγή εναλλακτικής διεξόδου των νέων μας. Δεν δημιουργούνται για τη ψυχαγωγία του κάθε ανεγκέφαλου ο οποίος ορέγεται να βρίζει ή να ξεσπά με βίαιο τρόπο τη δική του αδυναμία.

Αγαπητοί φίλοι και ειδικά απευθυνόμενη προς τους νέους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, αυτά τα παραδείγματα βίας και ηλιθιότητας απομονώστε τα και δημιουργήστε το δικό σας υγιές κόσμο .

Οι εναλλακτικές επιλογές όσον αφορά την αξιοποίηση του  ελεύθερου χρόνου  των νέων σε μια μικρή τοπική κοινωνία είναι ελάχιστες, το γνωρίζουμε όλοι μα και ταυτόχρονα όλοι μαζί έχουμε μερίδιο ευθύνης γι αυτό. Ωστόσο όταν αυτές οι ελάχιστες υπάρχουν μη τις προσπερνάτε αλλά να τις ενισχύετε. Εσείς χτίζετε τώρα και το οικοδόμημα αυτό θα το γευτεί όχι μόνο η γενιά σας αλλά κι αυτές που θα ακολουθήσουν.

φιλικά
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


three columns

[gallery][threecolumns]

cars

grids